Безплатна доставка и плащане при получаване!

ВЛЕЗТЕ БЕЗПЛАТНО ВЪВ ВСИЧКИ САТЕЛИТНИ КАНАЛИ И СТРИЙМИНГ ПЛАТФОРМИ БЕЗ НЕОБХОДИМОСТ ОТ ПЛАЩАНЕ НА АБОНАМЕНТ

4.8/5 Положителни рецензии
4.8/5

Намалена цена – 70%

С намалена цена

96 Lev

Цена в списъка

332 Lev

Попълнете формуляра за поръчка!

Насладете се на кристално чист прием на любимите ви телевизионни канали с антената за цифрово телевидение.

Проектирана за оптимална производителност, тази антена, съвместима с цифровата технология, предлага широка гама канали във висока резолюция, без нужда от кабелна абонаментна услуга.

С елегантен и дискретен дизайн антената се вписва идеално във всеки домашен интериор, докато лесната за инсталиране възможност позволява бързо и гъвкаво разполагане навсякъде, където желаете.

Настройте телевизора си за безпроблемно гледане и се насладете на свободата да гледате любимите си програми без допълнителни разходи.

ЛЕСЕН МОНТАЖ БЕЗ САТЕЛИТНА ЧИНИЯ

Изключително лесна за инсталиране за няколко секунди – просто свържете вградения кабел на антената директно към вашия телевизор. Съвместима с всички модели телевизори, включително и по-стари устройства. Не се изисква декодер или сателитна чиния. Не е необходимо захранване или допълнителни инсталации. Автоматично се синхронизира с телевизора ви.

ГЛЕДАЙТЕ ТB НАВСЯКЪДЕ С ВИСОКО КАЧЕСТВО

Пренесете телевизионното си изживяване навсякъде и се наслаждавайте на любимите си канали и програми дори когато сте извън дома или просто в различни части на него. С универсалната си функционалност е идеална за използване в автомобила, по време на ваканция, къмпинг, каравани, камиони и на всяко друго място, където няма традиционна антена. Никога не пропускайте любимото си забавление, където и да сте.

МОЩЕН СИГНАЛ БЕЗ ПРЕКЪСВАНИЯ

Опитайте разликата в забавленията без компромиси благодарение на напредналата технология. Насладете се на вашите любими телевизионни канали, спортни събития и поточни програми без прекъсвания и без проблеми със сигнала. Подходящ за всяка ситуация, от удобството на караваната до най-скритите ъгли на подвалите, този продукт гарантира безупречно приемане.

⚠️ Обновяване ⚠️

Поради високото търсене, наличностите намаляват бързо!

(Последните 9 броя на склад)

Поръчката сега е бърза и лесна

Прочетете отзивите на нашите клиенти.

4.8/5 Положителни рецензии
5/5
Dimitar
Dimitar
@YURI65
Read More
Останах впечатлен от точността на приема и яснотата на изображението с тази антена. Фактът, че е съвместима с цифровата технология, е голямо предимство. Препоръчвам я на всеки, който търси качествена антена, без да трябва да харчи цяло богатство.
Georgi
Georgi
@freedom87
Read More
Закупих тази антена за караваната си и трябва да кажа, че беше отличен избор. Лесната й инсталация и приемът на канали бяха безупречни. Сега мога да се наслаждавам на телевизия по време на пътуванията си без проблеми.
Nikolay
Nikolay
@Niko
Read More
Бях приятно изненадан от качеството и ефективността на тази антена. Инсталирах я лесно и в рамките на минути започнах да получавам много повече канали в сравнение с моята стара антена. Наистина съм доволен от покупката си!

Попълнете формуляра за поръчка.

Privacy

FAQ

Да, за ваше удобство и сигурност предлагаме плащане при доставка, като можете да платите на куриера директно при пристигането му в дома ви!

Изпращаме в цяла България с експресна доставка в рамките на 24/48 часа

Доставката е безплатна

Разбира се! Ако желаете да получите повече информация, можете да попълните формуляра в долната част на страницата и с вас ще се свърже по телефона един от нашите оператори, за да отговори на всичките ви въпроси преди покупката!

Вашата удовлетвореност е нашата мисия 

Да! При условие че е в рамките на 14 дни от получаването на продукта и няма повреда на продукта по вина на клиента.


Клиентът трябва да ни изпрати продукта обратно и веднага след като проверим неговата цялост, ще му възстановим 100% от сумата.

Продуктът е 100% безопасен. 

Да, гаранцията за връщане на парите е 12 месеца от момента на покупката, като се връщат 100% от парите.

Email assistenza: info@ipermagazzini.com

 

This Website is not a part of Facebook or Facebook Inc.
Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a
trademark of FACEBOOK Inc. Questo sito non fa parte del sito Facebook o
Facebook Inc. Questo sito NON è approvato da Facebook in alcun modo. FACEBOOK è
un marchio registrato di FACEBOOK, Inc.

Copyright © 2021 – Tutti i diritti riservati www.ipermagazzini.com